Spring navigation over

Derfor. Bliv en del af den gode historie

Uanset om du bor på Bornholm, i Bramming, Bogense, har sommerhus i Badeodde eller bor et helt femte sted, så står vi på tæer for at sælge dig grøn og certificeret vedvarende strøm grøn el til dig.

Strøm. Elstik. Han og hun og ledninger.

Man kan ikke sælge strøm på samme måde, som man sælger tyggegummi eller vinterdæk. Derfor bliver vores svar på 'hvorfor skal jeg handle med jer' og 'hvad har I på hylderne' måske en smule længere, end du måske havde regnet med. Lad os begynde med det nemme.

 

Derfor skal du handle med os 
Vi er sjældent det dyreste eller det billigste selskab at handle strøm med. Vi er ejet af bornholmerne og har ikke for vane at bruge aktionærernes penge til at vinde markedsandele. Vi bruger ikke tid på kreative priser. Vi skruer ikke på abonnementer, gebyrer og bindingsperioder eller står på hovedet i en uge for at tiltrække nye kunder.

 

Til gengæld byder vi dig velkommen til at være en del af en god historie. Den gode historie om at gå foran. Om at være grøn før det moderne. Vi byder dig velkommen som kunde i et selskab, som insisterer på at gøre Bornholm til et endnu bedre sted at bo. Et selskab som har en stor aktie i udrulningen af den grønne omstilling - nationalt og internationalt. Et selskab som - af bedste evne - forsøger også at være på forkant med personlig service, gennemskuelige priser og produkter.

 

Enkel eller fri
Som kunde i Bornholms Energi & Forsyning fungerer vi som din børsmægler på den skandinaviske elbørs.
På børsen køber vi rettigheder til den strøm, der bliver leveret til dig.

Du kan blive fastpris-kunde, hvor vi låser prisen fast i en periode - eller du kan blive 'det frie valg-kunde', hvor din elpris time for time følger prisen på den nordiske elbørs.

Uanset model, så er du garanteret 100 procent grøn strøm fra vedvarende energikilder. 

 

  Læs mere om Forbrugerombudsmandens certificeringsordning

 

Kontakt Lisbeth Bay Jensen i vores salgsafdeling. Ring 56 90 00 000 eller skriv til salg@beof.dk - og en snak om dine muligheder.