Spring navigation over

Bliv en del af den gode historie

Uanset om du bor på Bornholm, i Bramming, Bogense, har sommerhus i Badeodde eller bor et helt femte sted, så står vi på tæer for at sælge dig grøn og certificeret vedvarende strøm grøn el til dig.

 

Derfor skal du handle med os +
Vi er sjældent det dyreste eller det billigste selskab at handle strøm med. Vi er ejet af bornholmerne og har ikke for vane at bruge aktionærernes penge til at vinde markedsandele. Vi bruger ikke tid på kreative priser. Vi skruer ikke på abonnementer, gebyrer og bindingsperioder eller står på hovedet i en uge for at tiltrække nye kunder.

 

Til gengæld byder vi dig velkommen til at være en del af en god historie. Den gode historie om et lille selskab, som gik foran. Som var grøn før det moderne - var med til at få Bornholm kåret som Europas mest bæredygtige ø. Et lille selskab som har en aktie i at gøre Bornholm til et endnu bedre sted at bo. Et lille selskab som i dag har en stor aktie i udrulningen af den grønne omstilling - nationalt og internationalt. Et lille selskab som - af bedste evne - forsøger også at være på forkant med personlig service, gennemskuelige priser og produkter.

 

 

Bliv en del af den gode historie