Spring navigation over

Pris og vilkår

Bornholms Energi & Forsyning køber og sælger strøm. Til bornholmere, til sommerhusejere og til en række kunder 'ovre'. Strøm eller rettigheder til strøm købes på Nordpool - den nordiske elbørs. 

Lille pige med lyskæde.

Vi har tre el-produkter på hylden
For alle tre produkter gælder, at strømmen er certificeret fra vedvarende energikilder.
Selvfølgelig.

 

 

  Læs mere om Forbrugerombudsmandens certificeringsordning

 

 

For alle tre produkter gælder, at Bornholms Energi & Forsyning fungerer som din børsmægler på den skandinaviske elbørs. På børsen køber vi rettigheder til den strøm, der bliver leveret til dig.

 

Det enkle valg sikrer dig mod grimme overraskelser: Vi fastsætter prisen for tre måneder ad gangen. Så ved du, hvad du kan regne med.  En løsning, som langt de fleste vælger.

De to andre produkter - det frie valg og vores elbilsløsning - er koblet direkte til priserne på den nordiske elbørs. Det vil sige, at priserne svinger alt efter udbud og efterspørgsel. De to produkter er skræddersyet til dig og din familie, hvis I har +opmærksomhed på jeres strømforbrug; at I har tid og kræfter til løbende at orientere jer om, hvornår strømmen er billigst og samtidig have overskud til at flytte dele af jeres strøm til perioder, hvor der er mere udbud end efterspørgsel: Læs billige priser. 

 

Se priser med mere

Læs leveringsbetingelserne eller download en pdf.

 

Læs mere

 

Download pdf

Læs vores restancevejledning eller download en pdf.

 

Læs mere