Spring navigation over

Derfor. Bliv en del af den gode historie

Uanset om du bor på Bornholm, i Bramming, Bogense, har sommerhus i Badeodde eller bor et helt femte sted, så står vi på tæer for at sælge dig grøn og certificeret vedvarende strøm grøn el til dig.

Man kan ikke sælge strøm på samme måde, som man sælger tyggegummi eller vinterdæk. Derfor bliver vores svar på 'hvad har I på  hylderne og hvad koster det?' sandsynligvis lidt længere, end du måske havde regnet med. Sætte evt. vand over til varm kop kaffe eller en god kop the. Vi anbefaler, at du tager hele turen - selv om vi har lagt nogle genveje ind her og hisset.

 

Derfor skal du handle med os +
Vi er sjældent det dyreste eller det billigste selskab at handle strøm med. Vi er ejet af bornholmerne og har ikke for vane at bruge aktionærernes penge til at vinde markedsandele. Vi bruger ikke tid på kreative priser. Vi skruer ikke på abonnementer, gebyrer og bindingsperioder eller står på hovedet i en uge for at tiltrække nye kunder.

 

Til gengæld byder vi dig velkommen til at være en del af en god historie. Den gode historie om et lille selskab, som gik foran. Som var grøn før det moderne. Et lille selskab som har en aktie i at gøre Bornholm til et endnu bedre sted at bo. Et lille selskab som i dag har en stor aktie i udrulningen af den grønne omstilling - nationalt og internationalt. Et lille selskab som - af bedste evne - forsøger også at være på forkant med personlig service, gennemskuelige priser og produkter.

 

Vi tilbyder dig tre forskellige el-produkter
For alle tre produkter gælder, at strømmen er certificeret fra vedvarende energikilder.
Selvfølgelig.

 

 

  Læs mere om Forbrugerombudsmandens certificeringsordning

 

 

For alle tre produkter gælder, at Bornholms Energi & Forsyning fungerer som din børsmægler på den skandinaviske elbørs. På børsen køber vi rettigheder til den strøm, der bliver leveret til dig.

 

Det enkle valg sikrer dig mod grimme overraskelser: Vi fastsætter prisen for tre måneder ad gangen. Så ved du, hvad du kan regne med.  En løsning, som langt de fleste vælger.

 

De to andre produkter - det frie valg og vores elbilsløsning - er koblet direkte til priserne på den nordiske elbørs. Det vil sige, at priserne svinger alt efter udbud og efterspørgsel. De to produkter er skræddersyet til dig og din familie, hvis I har +opmærksomhed på jeres strømforbrug; at I har tid og kræfter til løbende at orientere jer om, hvornår strømmen er billigst og samtidig have overskud til at flytte dele af jeres strøm til perioder, hvor der er mere udbud end efterspørgsel: Læs billige priser. 

 

 

Bliv en del af den gode historie