Spring navigation over

Pris og vilkår

Bornholms Energi & Forsyning køber og sælger strøm. Til bornholmere, til sommerhusejere og til en række kunder 'ovre'. Strøm eller rettigheder til strøm købes på Nordpool - den nordiske elbørs. 

Lille pige med lyskæde.

Læs leveringsbetingelserne eller download en pdf.

 

Læs mere

 

Download pdf

Læs vores restancevejledning eller download en pdf.

 

Læs mere

Du kan læse mere om dine kunderettigheder på elmarkedet på Energistyrelsens hjemmeside www.ens.dk/kunderettigheder

Du kan finde dine regninger ved at logge ind på minforsyning.beof.dk. Når du er logget ind, kan du se, om dine regninger er betalt, du kan betale straks med kort, og se hvornår de skal betales.

 

Er du tilmeldt Betalingsservice, kan du på din betalingsserviceoversigt i din Netbank også se din seneste regning, og hvornår den er betalt eller skal betales.


Er du i tvivl, om du skylder os penge, eller om du har penge til gode, kan du se det på din regning.

Er du i en situation, hvor du ikke har mulighed for at betale din regning, kan du ringe til os på 56 900 000 eller sende en mail til kundeservice@beof.dk. Så vil vi undersøge, om vi kan dele regningen op i flere bidder, så du undgår konsekvenserne ved ikke at betale. Du har også mulighed for at oprette betalingsaftale på minforsyning.beof.dk

 

Bemærk at det koster et gebyr at få oprettet en afdragsordning.

Vi udbetaler som udgangspunkt ikke dit tilgodehavende, men modregner det i stedet på din næste regning. Slutopgørelser udbetales altid.

 

I tilfælde af at du stopper med at være kunde hos os, udbetaler vi dog et eventuelt tilgodehavende. Har vi dit cpr-nummer udbetales beløbet automatisk til din NemKonto. Hvis vi ikke har dit cpr-nummer, kontakter vi dig for at få dine kontooplysninger, så vi kan udbetale pengene.

På indbetalingskortet der er fremsendt med din regning, finder du dit Betalingsservice nr., Debitor gruppe nr. og Betalingsservice kundenummer. Disse oplysninger skal bruges til at tilmelde Betalingsservice via netbank.

Du kan også tilmelde til betalingsservice via Min Forsyning

Du kan modtage vores regninger på fire måder.

Hvis du ikke foretager dig noget, vil du modtage regninger med posten, som et girokort.

Har du tilmeldt dine regninger til Betalingsservice, vil regningen være at finde på din PBS-oversigt.

Har du tilmeldt Bornholms Energi & Forsyning som afsender i e-boks, vil du modtage din regning via e-boks.

Har du på MinForsyning tilmeldt notifikationer via mail, vil du modtage en mail med et link, hvor du kan hente din regning på minforsyning.beof.dk.

 

Vær opmærksom på at du godt kan modtage din regning på mail eller e-boks selvom den er tilmeldt Betalingsservice.