Spring navigation over

Bliv en del af den gode historie

Uanset om du bor på Bornholm, i Bramming, Bogense, har sommerhus i Badeodde eller bor et helt femte sted, så står vi på tæer for at sælge dig certificeret  vedvarende strøm til dig.

 

Derfor skal du handle med os
Vi er sjældent det dyreste eller det billigste selskab at handle strøm med. Vi er ejet af bornholmerne og har ikke for vane at bruge aktionærernes penge til at vinde markedsandele. Vi bruger ikke tid på kreative priser. Vi skruer ikke på abonnementer, gebyrer og bindingsperioder eller står på hovedet i en uge for at tiltrække nye kunder.

 

Til gengæld byder vi dig velkommen til at være en del af en god historie. Den gode historie om et lille selskab, som gik foran. Som var grøn før det moderne - og var med til at få Bornholm kåret som Europas mest bæredygtige ø. Et selskab som har en lille aktie i at gøre Bornholm til et endnu bedre sted at bo. Et  selskab som har en stor aktie i udrulningen af den grønne omstilling - nationalt og internationalt. Et selskab som - af bedste evne - forsøger også at være på forkant med personlig service, gennemskuelige priser og produkter.

 

PS. I 2019 vandt Bornholm den Europæiske Kommissions ’Responsible Island Prize for sustainable energy development - being the most ambitious island i Europe.

 

 

Bliv en del af den gode historie