Spring navigation over

Sig farvel til aconto og goddag til månedsafregning

Bornholms Energi & Forsyning giver nu mulighed for at vælge imellem aconto- og månedsafregning. I stedet for at afregne aconto hver 3. måned kan elregningen nu betales hver måned.

Med månedsafregning får du i højere grad mulighed for at få en økonomisk effekt af at have sparet på strømmen, simpelthen fordi der bliver en tættere kobling mellem forbrug og afregning.

 

Med en aconto-betaling har vores elkunder hidtil betalt deres elregning på baggrund af et estimeret forbrug, og er man som kunde glad for denne model, så er det fortsat muligt.

 

- Vi ved, at aconto-afregningen fungerer godt for mange, og det vil den fortsat gøre, men vi ved også, at nogle kunder har haft et ønske om månedsafregning, hvor de betaler for deres faktiske forbrug, og det imødekommer vi nu, fortæller kundechef hos Bornholms Energi & Forsyning, Peter Rustand.

 

Det er gratis at skifte til månedsafregning.

 

Når du har indsendt din tilmelding, modtager du et sagsnummer retur indenfor kort tid. Modtagelse af kvittering for tilmelding angiver tidspunktet for tilmelding og er din sikkerhed for, at vi har modtaget din tilmelding.

 

Automatisk betaling
Husk at betingelsen for månedsafregning er, at du er tilmeldt automatisk betaling - enten via Betalingsservice, kreditkort eller MobilePay. Du kan selv tilmelde dig automatisk betaling på minForsyning.

 

Abonnement 29,- kr. om måneden
Abonnementet på månedsafregning er en smule højere end på kvartalsafregningen (12,50 kr./måned). Den primære årsag, at er vi skal håndtere og sende 12 regninger i stedet for 4. 

 

Tidsfrister
Vi har nogle administrative systemer, som delvist begrænser vores muligheder for dag-til-dag-overflytninger fra aconto- til månedsafregning. Nedenstående er vejledende tidsfrister.  Før den 13.01.2023 / Udfyld formularen nederst på siden. Så klarer vi resten. Hvis du udfylder formularen inden den 13.01.2023, så får dit skifte virkning med det samme. Det betyder, at vi den 31.01.23 opgør dit elforbrug for årets første måned. Regningen for januar modtager du 20.02.2023. Den skal du betale senest 01.03.2023. Efter 13.01.2023 / Hvis du ikke når at tilmelde dig inden den 13.01.2023, vil dit skifte først kunne ske med virkning fra april. Her vil vi gerne have din tilmelding inden 15.03.2023.30.04.23 opgør dit elforbrug for årets fjerde måned. Strømregningen for april modtager du 20.05.2023. Den regning skal du betale senest 01.06.2023.

Månedsafregning

Eventuelle bemærkninger til skiftet