Spring navigation over

Om Bornholms Energi & Forsyning

Vi er bornholmernes forsyningsselskab: strøm, vand, varme og spildevand. Vand, spildevand, varme og el er stramt reguleret af lovgivningen. Store del af vores virksomhed er baseret på et hvile-i-sig-selv-princip, hvor indtægter og udgifter gerne skal balancere. Vi er sjældent det dyreste eller det billigste selskab at handle med, når det drejer sig om strøm.

Bygning eller tårn til varmtvandslager.

 

Vi er ejet af bornholmerne og har ikke for vane at bruge aktionærernes penge til at vinde markedsandele. Vi bruger ikke tid på kreative priser. Vi skruer ikke på abonnementer, gebyrer og bindingsperioder eller står på hovedet i en uge for at tiltrække nye kunder.

 

Til gengæld byder vi dig velkommen til at være en del af en god historie. Den gode historie om et lille selskab, som gik foran. Som var grøn før det moderne. Et lille selskab som har en aktie i at gøre Bornholm til et endnu bedre sted at bo. Et lille selskab som i dag har en stor aktie i udrulningen af den grønne omstilling - nationalt og internationalt. Et lille selskab som - af bedste evne - forsøger også at være på forkant med personlig service, gennemskuelige priser og produkter: strøm, vand, varme og spildevand.

Presse

Pressekontakt, logoer og fotos.

Presse

Organisation

Hvem er hvem?

Organisation

Download center

Regnskaber. CSR. Diverse rapporter

Rapporter

Kom.

Vi er en åben virksomhed, som gerne åbner dørene og fortæller om vores vand, varme, spildevand og strøm.

 

Læs mere

Arbejd.

Besøg vores jobportal eller skriv en uopfordret ansøgning.

 

Læs mere

Mere Bornholm

Bornholms Energi & Forsyning har en ambition om at skabe mere mere Bornholm. 

Læs mere

Her kan Du finde vores whistleblowerordning