Spring navigation over

Hvem er vi?

Som en multiforsyningsvirksomhed, der leverer el, vand og varme samt håndterer spildevand, udgør Bornholms Energi & Forsyning fundamentet for den daglige energi på Bornholm. Et fundament, der også tæller den grønne omstilling samt vækst og udvikling på øen.

Luftfoto af flisværket på Skansevej i Rønne, Bornholm.

Bliv klogere på virksomheden...

Organisation

Organisation

Samfundsansvar

Samfundsansvar

Rapporter

Rapporter
To medarbejderen holder styr på den bornholmske strømforsyning.

Job & karriere

I nedenstående link kan du se de ledige stillinger vi i øjeblikket har ved Bornholms Energi & Forsyning A/S. Her kan du også søge stillingen ved at uploade dit CV og et ansøgningsdokument til vores rekrutteringssystem. Skulle der ikke være en ledig stilling, som lige passer til dig, er du meget velkommen til at søge en uopfordret stilling under stillingsopslaget ”Uopfordret stilling”, og så tager vi din ansøgning med i betragtning næste gang, der kommer en relevant ledig stilling. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Se vore ledige stillinger her

Vores kerneopgave

Det gør vi

Vi kan med rette kaldes for Bornholms eget energi- og forsyningsselskab, for det er bornholmerne, der ejer os. Vi leverer den daglige energi til hele øen. Og vores kunder tæller både private husstande og virksomheder.

Det er vi gode til

Om nogen kender vi bornholmerne. Vi har været på øen ’altid’, og vi møder og taler med vores kunder hver dag. Vi ser det som en af vores fornemmeste opgaver at bidrage til vækst og udvikling på øen. Vi bidrager, når vi skaber nye jobs og når vi involverer os massivt i grønne projekter.

Sådan er vi

Alle - kunder såvel som samarbejdspartnere - bliver mødt af professionalisme og engagement, og altid i øjenhøjde. Med et stort fokus på verden omkring os, kan vi tage ansvar og skabe sammenhæng via nye løsninger og relationer, og det er udviklende for Bornholm.