Spring navigation over

Vi tilbyder månedsafregning

Tidligere betalte vi alle vores el via aconto-opkrævninger, men nu kan se selv vælge, om du helst vil betale 4  aconto eller 12 månedsafregninger om året.

Med månedsafregning får du i højere grad mulighed for at få en økonomisk effekt af at have sparet på strømmen, fordi der bliver en tættere kobling mellem dit forbrug og afregningen.

 

Det er gratis at skifte til månedsafregning.

 

Når du har indsendt din tilmelding, modtager du et sagsnummer retur indenfor kort tid. Modtagelse af kvittering for tilmelding angiver tidspunktet for tilmelding og er din sikkerhed for, at vi har modtaget din tilmelding.

 

Husk at betingelsen for månedsafregning er, at du er tilmeldt automatisk betaling - enten via Betalingsservice, kreditkort eller MobilePay. Du kan selv tilmelde dig automatisk betaling på minForsyning.

 

Vælger du månedsafregning koster abonnementet 29,- kr. om måneden. Kvartalsafrening koster 25 kr./måned.

 

Tidsfrister
Vi har nogle administrative systemer og rutiner, som delvist begrænser vores muligheder for dag-til-dag-overflytninger fra aconto- til månedsafregning. Det afhænger lidt af, hvornår du anmoder om overflytning. Vi gør det så hurtigt, systemerne tillader det. Der kan godt gå en-to måneder, før vi kan få opgjort og 'taget livet' af kvartalsafregningerne på en fornuftig måde. Under alle omstændigheder sender vi dig en kvittering og en dato for, hvornår overflytningen får effekt.

Ja tak til månedsafregning

Eventuelle bemærkninger til skiftet