Spring navigation over

Velkommen!

20 tips & tricks

Du kan spare op til 25 procent på din elregning uden at gå på kompromis med komforten

 

Læs mere 

Elvarme/varmepumpe?

Elvarme, varmepumpe og høje elpriser er et dårligt mix. Se om du kan du få nedsat din elafgift.

 

Læs mere 

Bornholms Energi & Forsyning har bedt firmaet Per Aarsleff A/S om at strømpefore kloakkerne i og omkring Nexø Torv.

Strømpeforingen er en enkel og skånsom måde at forlænge livet på de rør, der sørger for at transportere vores 'våde affald' til renseanlæggene. Ved at strømpefore behøver vi ikke grave hele byen op - og sikrer samtidig, at alle rør er 100 procent tætte.

Arbejdet sker fra søndag aften 29. maj til fredag den 3. juni og vil medføre en del aktivitet – både om dagen og om natten. Inden selve strømpeforingen skal der foretages tv-inspektion og spuling af kloakledningerne. Af hensyn til trafik, busser og varekørsel, vil størstedelen af arbejdet blive udført om natten.

 

Der vil også være aktivitet om dagen også – flytning af slanger og klargøring af tilslutninger. Det betyder, at nogle Nexø-borgeren vil kunne opleve lidt støj både om dagen og om natten. Beboerne i området opfordres til at holde øje med deres postkasser, da der vil blive omdelt yderligere information, når tiden nærmer sig.

 

Mest stillede spørgsmål

Du kan logge på minforsyning.beof.dk med NemID eller ved at anvende e-mail og adgangskode.

 

Login med privat NemID eller erhvervs- NemID

Du logger på med dit private NemID på samme måde som på andre hjemmesider der benytter NemID som f.eks. e-boks.dk eller din netbank. 

Vær opmærksom på at første gang du logger på med NemID, bliver du bedt om at aktivere din brugerprofil ved at indtaste din e-mailadresse og derefter indtaste den kode du modtager via e-mail fra noreply@kmd.dk. Koden er kun gyldig i 30 min.

 

Login med e-mail og adgangskode

Ønsker du ikke at logge på med NemID kan du oprette et login med din e-mailadresse. Er det første gang du logger på skal du oprette dig som bruger ved at vælge ”Opret ny bruger” på forsiden.

 

Udfyld herefter alle felter og klik på ”OPRET”. Det er vigtigt, at e-mail udfyldes korrekt, da den bruges i kommunikationen fremover. Kodeordet skal du anvende, når du fremover logger ind.

 

Når du har klikket på ”OPRET”, vil du få en lille besked om, at ”Brugeren er oprettet”. Herefter modtager du en e-mail med et aktiveringslink for at bekræfte at din e-mailadresse er rigtig og aktivere din bruger. E-mailen bliver sendt fra noreply@kmd.dk

 

Du skal klikke på linket angivet i e-mailen. En ny besked fortæller, at ”Brugeren er nu aktiveret” og det er nu muligt at logge ind med den nye bruger.

 

Download guide til login på MinForsyning her

 

Video der viser login med NemID (uden lyd)

Du skal give os besked, hvis du flytter. Glemmer du det, kan du risikere at hænge på regningen på din gamle adresse.

 

Du kan nemt melde flytning her

Vi får dagligt henvendelser fra elkunder, der er kommet i 'kløerne' på telefonsælgere fra en række forskellige selskaber, og de er frustrerede over at være blevet fanget i fælden. 

 

Når vores kunder bliver kontaktet af en telefonsælger, sker det med forskellige indgangsvinkler til samtalen. Vi hører tit vores kunder fortælle, at sælgeren introducerer med at sige, at ”De har undersøgt priserne på elmarkedet på Bornholm, og at man betaler for meget”. En anden kendt tilgang er, at sælgeren siger, at "De har et samarbejde med os eller El-Net Øst."

 

Vi har ikke samarbejde med telefonsælgere – så det er usandt, når vores kunder præsenteres for den påstand.

 

Derudover skal du være opmærksom på, at de priser som sælgeren ofte vil oplyse, er under dække af at være billigere (og grønnere), men priserne er ofte svære at gennemskue. Det betyder, at der kan være skjulte gebyrer, høje abonnementspriser, og at den billigere pris ofte kun er i en kortvarig periode.

 

Vi har samlet nogle af de ting, du skal være særligt opmærksom på, når du taler med en telefonsælger.

 • Oplys kun dit navn, e-mail og CPR-nr. hvis du vitterligt ønsker at skifte til det pågældende selskab
 • Vær varsom med at svare på tilsendte mails, hvis du ikke ønsker at skifte eller er i tvivl
 • Du har 14 dages fortrydelsesret, hvis du ikke ønsker at skifte alligevel, så reager hurtigt, hvis du fortryder
 • Nogle sælgere optager samtaler – så pas på med sige ”ja” eller ”bekræfte” i telefonen

 

Kontakt os gerne, hvis du er i tvivl om, hvordan du skal reagere på en henvendelse fra en telefonsælger eller hvis du bekymret for, om du er kommet til at skifte selskab uden dit tydelige samtykke.

Hvis du bor i en elopvarmet bolig, er din elregning sandsynligvis en del større end andres. Derfor skal du vide, at der gælder en særlig regel for privatkunder, der bruger elvarme som primær opvarmningsform i deres bolig: Hvis din bolig er registreret som elopvarmet i BBR (Bygnings- og Boligregistret) kan du få en lavere elafgift for den del af dit forbrug, der overstiger 4.000 kWh/år.

 

Læs mere om hvorvidt du kan få reduceret din elafgift her

Før det regner

 • Tøm eller rens husets tagrender.
 • Oprens eller tøm sandfangene i forlængelse af nedløbsrørene.
 • Fjern blade og grenaffald fra grøfter og vandløb, så vandets frie løb kan sikres.
 • Opstil regnvandstønder på nedløbsrørene- så har du vand til blomsterne og mindsker belastningen på kloaknettet i regnvejr.
 • Overvej om dit hus er udsat- ligger det lavt, eller er der evt. en historie på stedet. Find ud af, hvilke trusler dit hus særlig er udsat for og tag dine forholdsregler. Det kunne være en højvandsspærre på gulvafløbet i kælderen var en god ide, eller at have sandsække klar, hvis store mængder overfladevand før er trængt ind i huset. Spørg evt. en kloakmester om, hvordan din ejendom kan sikres.

 

Hvis der er varslet kraftigt regnvejr

 • Fjern blade og grene ved afløbsriste på terrassen, i indkørslen og på vejbrøndene.
 • Fej gerne faste belægninger - blade, sand og små sten skylles med vand til kloaknettet, der let kan tilstoppes.
 • Tøm alle regnvandstønder inden det regner.

 

Hvis skaden er sket

 • En tilstoppet vejrist? Ring til Bornholms Regionskommune.
 • Vand i kælderen? Ring til eget forsikringsselskab.
Grafik, der viser import og eksport af strøm til og fra Bornholm.

Kom lidt tættere på vores strøm

Her kan du følge både strømproduktion og strømforbrug på Bornholm. Animationen er en del af PowerLabDK, som bor hos Danmarks Tekniske Universitet. Grundlaget for animationen er et avanceret stykke software, som kan simulere, hvordan energisystemer fungerer under forskellige forudsætninger: Hvad skal der f.eks. med vores muligheder, hvis Bornholm får et anlæg, der kan producere brint? Hvad sker der f.eks. med varmeforsyningen, hvis Energiø Bornholms overskudsvarme pumpes ind i vores fjernvarmenet?

Prøv det!