På mandag slippes stemmebånd- og læber løs på øens syv plejecentre, når tidligere sprechstallmeister i Cirkus Benneweis og nuværende sangerinde i Fede Finn & Funny Boyz – Judy Glosted – besøger alle øens plejecentre.

 

Det er kendte gamle sange som ”Dansevisen”, ”To Lys På Et Bord”, ”Er Du Dus Med Himlens Fugle” kombineret med små anekdoter fra sangerindens tid i Cirkus Benneweis, der er omdrejningspunktet for arrangementerne.

 

- Det kunne vi slet ikke stå for, så selvfølgelig sagde vi ja, da Judy henvendte sig til os. Vi vil gerne være noget for alle bornholmere – også de ældre, som ikke nødvendigvis har de samme muligheder for at komme ud og høre musik og deltage i nogle af de andre lokale events vi støtter, som for eksempel Wonderfestiwall. Så det glæder os, at vi på denne måde også kan give noget tilbage til de ældre her på øen, siger Tania Schrøder Thøgersen, chef i Kunder & Kommunikation.

 

Judy Glosted har mange års erfaring fra underholdningsbranchen, blandt andet som ansigtet udadtil i Cirkus Benneweis i ni år. Den erfarne entertainer glæder sig både over opbakningen fra Bornholms Energi- & Forsyning, men også til at komme rundt med sit syng-med-arrangement på de syv plejecentre.

 

- Det giver så utrolig megen livsglæde at underholde for de ældre på plejecentrene, og opleve, hvordan de liver op, synger og/eller danser med - det er en sand fornøjelse at opleve. Jeg glæder mig også til at opleve øen i forbindelse med sommerens arrangementer, siger hun.

 

Tourplan:

Mandag den 8. juli

Plejecenter Snorrebakken – Rønne kl. 15-16

Plejecenter Toftegården – Hasle kl. 18.30-19.30


Tirsdag den 9. juli

Plejecenter Nørremølle – Nexø kl. 11-12

Plejecenter Aabo – Aakirkeby kl. 15-16


Onsdag den 10. juli

Plejecenter Klippebo – Gudhjem kl. 10.30-11.30

Plejecenter Nylars – Nylars, Aakirkeby kl. 13-14


Torsdag den 11. juli

Plejecenter Lunden – Rønne kl. 10.30-11.30