For i dag åbner en ny pulje, der udloddes fire gange om året med 125.000 kroner hvert kvartal. Dermed kan alle bornholmere indstille et projekt, der styrker fællesskabet, idræts- og kulturlivet og en bæredygtig udvikling her på øen - og så er det el-kunderne i Bornholms Energi A/S (datterselskab i Bornholms Energi og Forsyning A/S), der kan stemme på det projekt, de synes bedst om.


- Med denne her pulje vil vi gerne både engagere vores kunder og skabe synlighed omkring Bornholms Energi A/S og vores forskellige el-produkter, men det er også vigtigt for os at vise, at vi er sat i verden for Bornholm og bornholmerne, og det kan denne her pulje med god energi være med til at sætte fokus på, siger Tania Schrøder Tøgersen, der er chef for Kunder og Kommunikation i Bornholms Energi og Forsyning A/S (BEOF).

BEOF støtter op om Bornholm på mange måder. I det daglige ved at levere strøm, vand, varme og rense spildevand på øen, men også som for eksempel en af hovedsponsorerne på Folkemødet, som sponsor for Bornholms Brand Park, Wonderfestiwall, Sol over Gudhjem og ved at støtte forskellige idrætsaktiviteter på Bornholm. Puljen er endnu et tiltag i den række, og derfor er det en tilfreds direktør, der sender puljen ud på øen.

- Jeg er stolt over de mange forskellige måder vi bakker op om Bornholm på. Det jeg synes er særligt ved denne her pulje er, at bornholmerne rent faktisk får indflydelse på hvilke projekter, der skal have en økonomisk håndsrækning. Vi er jo, i og for sig, ejet af alle bornholmere, da det er kommunen, der ejer os, og derfor er jeg utrolig glad for, at vi kan præsentere denne her pulje i dag.

Find link til indstillingssiden her: https://stem.beof.dk/