Spring navigation over

Spar 25.000 og få effektiv fjernvarme for 35.000 kr.

 

Skarp kampagnepris: Vi leverer fjernvarme til adresser i Allinge, Balka, Gudhjem, Hasle, Klemensker, Listed, Lobbæk, Melsted, Muleby, Nyker, Snogebæk, Svaneke, Tejn, Østerlars, Østermarie, Aakirkeby og Aarsdale.  Spar på varmeregningen. Tag vare på miljøet. Nemt. Lugtfrit. Og ikke mindst...lydløst.

 

 

 

 

 

 

 

   

Fjernvarme. Mor med barn. Fødderne på en radiator.

Sig ja tak i 2022. Spar 25.000 kroner og få fjernvarme til en fornuftig pris

Benytter du dig af vores kampagnetilbud, betaler du 0,- i tilslutningsbidrag og sparer dermed 25.000 kr. Frem til 1. januar 2023 tilbyder vi derudover en pakkeløsning for installation - pris lun 35.000 kroner inkl. moms. Husk at håndværkerfradraget stopper 1. april 2022. Husk at du også kan få energitilskud.

 

 

Prisen inkluderer:

  • Etablering af stikledning (op til 10 meter) og indføring til husets ydre fodmur.
  • Opgravning, tilfyldning og retablering.
  • Fjernvarmeunit med varmtvandsbeholder og vejrkompensering.
  • VVS (demontage) og el-arbejde
  • Bortskaffelse af oliefyr, varmtvandsbeholder samt overjordisk olietank.

Prisen inkluderer ikke

  • Lapning af huller i gulv og væg efter det gamle fyringsanlæg, påfyldningsrør mv.
  • Tømning/afblænding af nedgravet olietank.
  • Afblænding af skorsten.

Læs mere om håndværkerfradrag og energitilskud længere ned på siden.

 

 

Vi tilbyder et gratis og uforpligtende besøg på din bopæl af en fjernvarme-ekspert fra Bornholms Energi & Forsyning - når det passer dig. Under besøget kan du bl.a. få en konkret beregning på, hvad der kan spares på varmeregningen i netop dit hus ved at skifte til fjernvarme.

3 gode grunde til at vælge fjernvarme

Spar på varmeregningen

Et fjernvarmeanlæg har en gennemsnitlig levetid på 20-25 år. Du vil i de fleste tilfælde spare penge i forhold til din nuværende løsning.

Tag vare på miljøet

Vores varmeværker leverer varme og varmt vand ved at udnytte naturens egne ressourcer: affald, gylle, halm og flis.

Nemt, lydløst og lugtfrit

Vi lægger store rør i jorden, men det ender som en fiks lille boks hjemme hos dig. Anlægget er både lydløst, lugtfri og fuldt isoleret.

"Min erfaring er, at når folk kigger på en potentiel ny bolig, så er opvarmningsformen en meget vigtig del, og i nogle situationer kan det være en afgørende faktor i forhold til en handel. Så hvis du en dag skal sælge dit hus, så er det ofte en stor fordel, at der er installeret fjernvarme"

 

Dan Dellgren, EDC BornholmerBo.

1-2-3 sådan får du fjernvarme

1. Før vi graver

 

Før vi begynder gravearbejdet, kontakter vi dig for at aftale et opstartsbesøg, hvor én af vores medarbejdere kommer forbi. 

 

Under besøget laver vi en skitse over, hvor på grunden der skal graves, og hvor stikket skal ind i huset. Vi aftaler også, hvor det nye fjernvarmeanlæg skal monteres.

 

I huse med kælder føres stikket normalt ind dér. Hvis du ikke har en kælder, stilles der normalt et indføringsskab op ad husets ydermur.

 

Du kan få fjernet fyr og olietank som en del af standardprisen. Der ydes ikke betaling for olierest.

2. Mens vi graver

 

Vi graver en rende helt ind til dit hus for at føre en stikledning derhen. Vi rydder selvfølgelig op efter gravearbejdet ved at dække renden og lægge fliser på plads eller så nyt græs.

 

Vi gør vores bedste for at genere mindst muligt under gravearbejdet, men der må forventes lidt gener fra støv og støj.

 

Hvis du har bestilt arbejder, der kræver adgang for køretøjer, skal du give os besked i god tid, så vi har mulighed for at tage højde for det i planlægningen.

3. Efter vi har gravet

 

Når vi har gravet ledningen ned er vi klar til at starte konverteringen til fjernvarme.

 

VVS-installatøren vil kontakte dig for at aftale, hvornår vi skal slutte din ejendom til. Selve installationen tager normalt kun én dag. Du vil ikke have varme og varmt vand, mens installationen udføres.

 

Efterfølgende kommer vi forbi og giver instruktion i måler og fjernvarme unit. Du har nu miljørigtig varme i haner og radiatorer.


Vi byder dig varmt velkommen som kunde hos Bornholms Varme A/S.

Tilskudsmuligheder

VVS-firmaerne kan hjælpe med at få energitilskud, mens du selv skal søge håndværkerfradrag. Husk at håndværkerfradraget afvikles april 2022.

Læs mere om energitilskud 

Læs mere om håndværkerfradrag 

Download

Priser & vilkår

Priser

I prisoversigten kan du få et overblik over aktuelle takster og gebyrer for varme på Bornholm

Download prisblad (pdf)

Vilkår

Varmeregulativet er et juridisk dokument, der regulerer forholdet mellem dig og andre forbrugere og Bornholms Energi & Forsyning.

Download varmeregulativ

Det med småt

Kampagnetilbuddet gælder t.o.m. d. 1. januar 2023. Installationen skal være etableret inden 1. februar 2023. Vi tager forbehold for trykfejl samt pris- og lovgivningsændringer. Tilbuddet omfatter alene ejendomme med direkte tilslutningsmulighed til eksisterende hovedledningsnet. Vi garanterer dermed  ikke for, at vi kan levere fjernvarme på alle adresser i vores fjernvarmeforsynede områder. Det er altid en individuel vurdering. Bornholms Energi og Forsyning kan ikke gøres ansvarlig for evt. krav mod VVS'er og underleverandører.