Spring navigation over

Få fjernvarme til kampagnepris

 

Hvis du bor på udvalgte adresser i vores fjernvarmeforsynede områder har vi i øjeblikket mulighed for at installere fjernvarme hos dig til en skarp kampagnepris. 

 

 

 

 

 

 

 

   

Sig ja tak i 2021 - og spar 25.000 kroner.

Benytter du dig af vores kampagnetilbud, betaler du 0,- i tilslutningsbidrag og sparer dermed 25.000 kr.

Vi kan i en begrænset periode frem til 1. januar 2023 derudover tilbyde en pakkeløsning for installationen til blot 33.750 kroner inkl. moms.

 

Prisen inkluderer:

  • Etablering af stikledning (op til 10 meter) og indføring til husets ydre fodmur.
  • Opgravning, tilfyldning og retablering.
  • Fjernvarmeunit med varmtvandsbeholder og vejrkompensering.
  • VVS (demontage) og el-arbejde
  • Bortskaffelse af oliefyr, varmtvandsbeholder samt overjordisk olietank.


Prisen inkluderer ikke:

  • Lapning af huller i gulv og væg efter det gamle fyringsanlæg, påfyldningsrør mv.
  • Tømning/afblænding af nedgravet olietank.
  • Afblænding af skorsten.

 

VVS-firmaerne kan hjælpe med at få energitilskud, mens du selv skal søge håndværkerfradrag.

Sådan får du fjernvarme

1. Før vi graver

 

Før vi begynder gravearbejdet, kontakter vi dig for at aftale et opstartsbesøg, hvor én af vores medarbejdere kommer forbi. 

 

Under besøget laver vi en skitse over, hvor på grunden der skal graves, og hvor stikket skal ind i huset. Vi aftaler også, hvor det nye fjernvarmeanlæg skal monteres.

 

I huse med kælder føres stikket normalt ind dér. Hvis du ikke har en kælder, stilles der normalt et indføringsskab op ad husets ydermur.

 

Du kan få fjernet fyr og olietank som en del af standardprisen. Der ydes ikke betaling for olierest.

2. Mens vi graver

 

Vi graver en rende helt ind til dit hus for at føre en stikledning derhen. Vi rydder selvfølgelig op efter gravearbejdet ved at dække renden og lægge fliser på plads eller så nyt græs.

 

Vi gør vores bedste for at genere mindst muligt under gravearbejdet, men der må forventes lidt gener fra støv og støj.

 

Hvis du har bestilt arbejder, der kræver adgang for køretøjer, skal du give os besked i god tid, så vi har mulighed for at tage højde for det i planlægningen.

3. Efter vi har gravet

 

Når vi har gravet ledningen ned er vi klar til at starte konverteringen til fjernvarme.

 

VVS-installatøren vil kontakte dig for at aftale, hvornår vi skal slutte din ejendom til. Selve installationen tager normalt kun én dag. Du vil ikke have varme og varmt vand, mens installationen udføres.

 

Efterfølgende kommer vi forbi og giver instruktion i måler og fjernvarme unit. Du har nu miljørigtig varme i haner og radiatorer.


Vi byder dig varmt velkommen som kunde hos Bornholms Varme A/S.

3 gode grunde til at vælge fjernvarme

Spar på varmeregningen

Et fjernvarmeanlæg har en gennemsnitlig levetid på 20-25 år. Du vil i de fleste tilfælde spare penge i forhold til din nuværende løsning.

Tag vare på miljøet

Vores varmeværker leverer varme og varmt vand ved at udnytte naturens egne ressourcer: affald, gylle, halm og flis.

Nemt, lydløst og lugtfrit

Vi lægger store rør i jorden, men det ender som en fiks lille boks hjemme hos dig. Anlægget er både lydløst, lugtfri og fuldt isoleret.

"Min erfaring er, at når folk kigger på en potentiel ny bolig, så er opvarmningsformen en meget vigtig del, og i nogle situationer kan det være en afgørende faktor i forhold til en handel. Så hvis du en dag skal sælge dit hus, så er det ofte en stor fordel, at der er installeret fjernvarme"

 

Dan Dellgren, EDC BornholmerBo.

Få et uforpligtende besøg...

Ring på 56 900 000 og aftal et tidspunkt

Vi tilbyder et gratis og uforpligtende besøg på din bopæl af en fjernvarme-ekspert fra Bornholms Energi & Forsyning- når det passer dig. Under besøget kan du bl.a. få en konkret beregning på, hvad der kan spares på varmeregningen i netop dit hus ved at skifte til fjernvarme

Download

Priser & vilkår

Priser

I prisoversigten kan du få et overblik over aktuelle takster og gebyrer for varme på Bornholm

Download prisblad

Vilkår

Varmeregulativet er et juridisk dokument, der regulerer forholdet mellem dig og andre forbrugere og Bornholms Energi & Forsyning.

Download varmeregulativ

Det med småt

Kampagnetilbuddet gælder t.o.m. d. 1. januar 2023. Installationen skal være etableret inden 1. februar 2023. Vi tager forbehold for trykfejl samt pris- og lovgivningsændringer. Tilbuddet omfatter alene ejendomme med direkte tilslutningsmulighed til eksisterende hovedledningsnet. Vi garanterer dermed  ikke for, at vi kan levere fjernvarme på alle adresser i vores fjernvarmeforsynede områder. Det er altid en individuel vurdering. Bornholms Energi og Forsyning kan ikke gøres ansvarlig for evt. krav mod VVS'er og underleverandører.