Spring navigation over

Nu kan du betale din regning med Mobilepay

 

Bornholms Energi & Forsyning har indgået samarbejde med MobilePay om levering af betalingsløsning til regningsbetaling som alternativ til betaling via de gamle indbetalingskort.

 

MobilePay er muligt at tilmelde for alle kunder for alle forsyningsarter, også selvom man betaler via PBS i dag.

 

Se videoen nederst på siden, som helt enkelt viser hvordan du kan tilmelde dig Mobilepay

 

Betalinger er synlige i Appen
Det hele foregår i MobilePay Appen som du kender, her kan du se aktive betalingsaftaler, gennemførte betalinger og meget mere. Det er enkelt og overskueligt, og efter du har swipet ”tilmeld” behøver du ikke engang swipe betalingerne længere.

 

Hvordan melder jeg mig til?
Gå ind på minforsyning.beof.dk og log ind med dit nem-id, tilmelding til MobilePay er muligt under punktet ”min profil” du kan også scanne nedenstående QR-kode med din telefon.

Når du tilmelder dig Kortbetaling eller MobilePay på minForsyning, er det vigtigt, at du samtidigt tilføjer din e-mailadresse og vælger 'Regning via e-mail' under punktet 'Notifikationer'. Gør du ikke dette, vil du modtage din regning printet, og denne service er ikke gratis.

 

Undgå regningsgebyrer, oversete regninger og manuelle betalinger, tilmeld dig MobilePay betalingsaftaler i dag. Det er muligt at tilknytte en konto, fx en budgetkonto som betalingerne skal foretages fra, du er ikke begrænset til at betaling kun kan ske med betalingskort.

 

Se videoen herunder som helt enkelt viser hvordan du kan tilmelde dig Mobilepay