Spring navigation over

Sig farvel til aconto og goddag til månedsafregning

Bornholms Energi & Forsyning giver nu mulighed for at vælge imellem aconto- og månedsafregning. I stedet for at afregne aconto hver 3. måned kan elregningen nu betales hver måned.

Med månedsafregning får du i højere grad mulighed for at få en økonomisk effekt af at have sparet på strømmen, simpelthen fordi der bliver en tættere kobling mellem forbrug og afregning.

 

Med en aconto-betaling har vores elkunder hidtil betalt deres elregning på baggrund af et estimeret forbrug, og er man som kunde glad for denne model, så er det fortsat muligt.

 

Det er gratis at skifte til månedsafregning.

 

Når du har indsendt din tilmelding, modtager du et sagsnummer retur indenfor kort tid. Modtagelse af kvittering for tilmelding angiver tidspunktet for tilmelding og er din sikkerhed for, at vi har modtaget din tilmelding.

 

Automatisk betaling
Husk at betingelsen for månedsafregning er, at du er tilmeldt automatisk betaling - enten via Betalingsservice, kreditkort eller MobilePay. Du kan selv tilmelde dig automatisk betaling på minForsyning.

 

Abonnement 29,- kr. om måneden
Abonnementet på månedsafregning er en smule højere end på kvartalsafregningen (12,50 kr./måned). Den primære årsag, at er vi skal håndtere og sende 12 regninger i stedet for 4. 

 

Tidsfrister
Vi har nogle administrative systemer og rutiner, som delvist begrænser vores muligheder for dag-til-dag-overflytninger fra aconto- til månedsafregning. Det afhænger lidt af, hvornår du anmoder om overflytning. Vi gør det så hurtigt, systemerne tillader det. Der kan godt gå en-to måneder, før vi kan få opgjort og 'taget livet' af kvartalsafregningerne på en fornuftig måde. Under alle omstændigheder sender vi dig en kvittering og en dato for, hvornår overflytningen får effekt.

Månedsafregning

Eventuelle bemærkninger til skiftet