Spring navigation over

Frosten bider. Vandskaderne truer. Det kan koste dyrt. Få en mail-alarm.

Har du styr på dine udendørs vandhaner? På udespaen? På vildmarksbadet? På udendørs bruseren? På sommerhuset...Få en alarm pr. mail, hvis dit vandforbrug pludselig stiger uventet..

Udendørs vandhane med frost på og skilt, der siger e-mail alarm.


Per Lund Petersen fra Bornholms Energi & Forsyning fortæller, at man de sidste par uger har oplevet en række frostspringninger både i villaer og i sommerhuse:

- Det er både dumt og dyrt. Får frosten lavet hul på f.eks. en udendørs vandhane, så løber der hurtigt ganske meget vand ud. Så det er en rigtig, rigtig god idé at tjekke udendørs vandhaner, udendørs brusebade, rør i skunke og udhuse med videre. Hellere i dag end morgen, opfordrer han.

Bemærk, ikke alle udendørs vandhaner er frostsikrede, så hvis rør eller vandhane sprænger, risikerer du alvorlige vandskader. Og der er ingen hjælp at hente hos din forsikring.

Vi holder styr på dit vandforbrug og har udviklet en e-mail-alarm, som giver dig besked, når dit vandforbrug stiger uventet. Sus allerede i dag ind på MinForsyning  og få dig en vandalarm.

På MinForsyning klikker du på notifikationer og notifikationer om forbrug. Her kan du skrive din e-mail - og du er tilmeldt.

 


Billedet er fra et sommerhus, hvor udebruseren var sprunget læk.  Her løber der 500 liter vand ud i naturen i timen…