Spring navigation over

Velkommen som vandkunde i Bornholms Energi & Forsyning

Medlemmerne i Boderne Vandværk har besluttet at fusionere med Bornholms Energi & Forsyning. Fra årsskiftet har vi derfor fået overdraget driftsansvaret fra Boderne Vandværk. Med disse linjer vil vi gerne sige velkommen til.

 

Bornholms Energi & Forsyning leverer i forvejen vand til cirka 40 procent af øens husstande. Det svarer til en årlig produktion på 1,3 mio. m3. Vandet kommer fra fire vandværker med i alt 29 boringer – og distribueres via næsten 600 km vandledninger.

 

I løbet af 2023 vil vi udfase vandboringen i Boderne, så vandet fremover kommer fra Smålyngsværket lidt uden for Pedersker. Allerede i dag kommer omkring 30 procent af vandet fra Boderne Vandværk fra Smålyngsværket.

 

I løbet af det første halve år er det intentionen, at vi vil søger for, at de fjernaflæste målere bliver i stand til direkte at kommunikere med Bornholms Energi & Forsynings systemer. Læs mere herunder. Mange steder kan vi gøre det uden at skulle have adgang til husene. Når/hvis vi skal have adgang, så tager vi kontakt direkte til husejeren.  

 

Steffen Nielsen, jeres nuværende vandværkspasser, er blevet ansat i Bornholms Energi & Forsyning, så vi har bevaret den viden og erfaringer, der er bygget op igennem årene.  

 

Vi har herunder listet nogle af de fordele, som I gerne skulle opleve som et resultat af fusionen.

 

Har I spørgsmål, tvivl, kommentarer, ris og/eller ros, så tøv ikke med at kontakte os.

Kundeservice er tilgængelige fysisk og telefonisk fem dage om ugen.

 

Intentionen er, at vi indenfor seks måneder vil etablere fjernaflæste målere, så du/I kan følge forbruget på vores selvbetjeningsunivers minForsyning. Det er også her I kan finde jeres regninger. 

 

På minForsyning kan du også etablere forbrugsalarmer, så du får besked, hvis dit forbrug stiger eller ændrer sig.

Bornholms Energi & Forsyning er hverken blandt de billigste eller de dyreste vandværker på øen.

 

Der bliver en lille besparelse på vandregningen for de fleste – og væsentligt bedre priser for de få kunder med stort forbrug.

 

De sidste ti år har prisniveauet hos Bornholms Energi & Forsyning været stabilt med en faldende tendens.


Se priserne her. 

Bornholms Energi & Forsyning har 24/7 vagt.   

 

Større nedbrud og større lækager slår ikke igennem på vandregningerne på samme måde, da I er blevet en del af et større fællesskab.

 

Bornholms Energi & Forsyning råder over mange boringer. Det giver en helt anden robusthed overfor pesticider med videre.

 

Samtidig bliver jeres vandforsyning omfattet af endnu mere detaljerede kvalitetsanalyser i fremtiden.

Vandet fra Smålyngsværket blev i 2019 kåret som Danmarks bedste.

Læs DR's omtale.

 

Læs mere om Smålyngsværket

 

Download seneste kontrolrapport fra Smålyngsværket. (pdf)